Announcement

Collapse
No announcement yet.

We want your feedback!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • We want your feedback!

    Welcome to gitforums.org!

    Please let us know here if there's anything you'd like to see on the site, or if you have any ideas on how we can improve our products or services.

  • #2
    Where is the FAQ ?

    https://gitforums.org/faq.php

    "If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below."
    Last edited by DougR; 11-29-2016, 01:54 PM.

    Comment


    • #3
      Thanks for reporting this - we're getting it fixed!

      Comment


      • #4
        This issue has been fixed.

        Comment


        • #5
          Originally posted by DougR View Post
          This issue has been fixed.
          Yea, or... Not!! )

          Invalid Page URL. If this is an error and the page should exist, please contact the system administrator and tell them how you got this message.
          2016-12-30_3-37-21.png

          Last edited by DougR; 12-30-2016, 02:09 PM.

          Comment


          • #6
            Ok, back on it! I think it was momentarily fixed and then we upgraded the forum software (and it promptly removed the faq again) - sorry.

            Comment


            • #7
              Just submitted two posts that have probably not been approved yet. As such, I get why they don't appear in forums, but I just clicked on "My recent posts" and it still reads 0 posts as if my posts don't exist anywhere. Without anywhere to find unapproved posts, a user does not know if their post was submitted or if a site glitch caused it to not go through. Glad you're working on FAQ thing. I got the same error reported on this thread.
              Last edited by DougR; 01-03-2017, 01:33 PM.

              Comment


              • #8
                FYI, the FAQ is once again up and running in the correct place.

                @UncerClover: I've approved both of your posts. Sorry for the delay. I did check a couple of times in the last week - and ended up having to delete dozens of SPAM postings (UGH) - but didn't get to your posts until today.

                Comment


                • #9
                  https://gitforums.org/faq.php - 'Invalid Page URL. If this is an error and the page should exist, please contact the system administrator and tell them how you got this message.'

                  BTW, i don't see my new post. Does site is pre-mderated or smth?
                  Last edited by DougR; 03-24-2017, 12:53 PM. Reason: text not visible - turned HTML on...

                  Comment


                  • #10
                    Site is moderated (you have no idea how much ugliness we see...). I'll see to getting the faq.php link fixed (it would have explained that).

                    Comment

                    Working...
                    X